Kılıçdaroğlu Romanlar'la buluştu

Kılıçdaroğlu Romanlar'la buluştu

Kılıçdaroğlu, Roman dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim programı kapsamında Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen Roman dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakırköy Botanik Parkı Sosyal Tesisleri'nde 'Geleceği Birlikte Kuruyoruz' temasıyla düzenlenen toplantıda Kılıçdaroğlu, Roman vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek parti programı hakkında bilgi verecek. Toplantıda CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Bekaroğlu, Sezgin Tanrıkulu ile Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi başta olmak üzere milletvekilleri ve belediye başkanları da hazır bulundu.

Toplantının açılışı yapan Bekaroğlu, kısa bir konuşma yaparak Roman buluşması hakkında bilgi verdi. Balıkesir Edremit’ten gelen Körfez Roman Dernekleri Başkanı Oktay Sümertaş, toplantıya katılan temsilcileri adına Kılıçdaroğlu'na günün anısına bir fincan takımı hediye etti.

Gazetecilerin görüntü almasının ardından toplantı basına kapalı olarak başladı. Ana teması 'eşitlik, dayanışma, ve demokrasi' olan toplantının bitiminde Kılıçdaroğlu, gazetecilere açıklama yapacak.