Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye etten duvar !

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye etten duvar !

Bugün grup konuşmaları sırasında Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yoğun koruma önlemi vardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısına katılarak konuşma yaptı. CHP liderinin çevresine konuşlandırılan koruma ordusu toplantı girişinde ve grup salonunda adeta kuş uçurtmadı.

Buna rağmen Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun toplantı salonuna girişi sırasında gazetecilerin yoğun ilgisi üzerine kısa süreli hengame yaşandı.

1-788.jpg

ZİYARETÇİLERE KIRMIZI ŞERİT

Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırı Meclis'e ziyaretçi olarak giren biri tarafından gerçekleştirilmişti.

2-442.jpg

Bu defa ziyaretçilere yönelik alınan önlem dikkat çekti. İki ayrı noktada aranarak yüksek güvenlik önlemlerinden geçirilen ziyaretçiler, CHP salonunda kırmızı bir şeritle ayrılan bölümde Kılıçdaroğlu'nu dinledi. Ayrıca kırmızı şeridin CHP liderine uzanan kısmına ek olarak korumalar konuşlandırıldı.

3-279.jpg

MİLLETVEKİLLERİYLE ARAYA ETTEN DUVAR

Kılıçdaroğlu için alınan güvenlik önlemleri sadece ziyaretçilerin abluka altına alınmasıyla sınırlı kalmadı. Güvenlik önleminin ikinci aşamasında CHP liderinin çevresine çok sayıda koruma yerleştirildi.

4-204.jpg

Kılıçdaroğlu'nun önünde ve iki yanında yer alan bu korumalar CHP'li milletvekilleri ile arada adeta etten duvar oldu..

5-118.jpg

BAHÇELİ'YE DE ETTEN DUVAR

Bahçeli kürsüde konuşurken 5'i sağında 5'i solunda 10 koruma da hazır bekledi.

6-090.jpg

Grup toplantısının ardından gazetecilere, Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı yumruklu saldırı sonucunda Meclis'te alınan güvenlik önlemleri hakkında açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Kendi güvenliğimizi kendimiz sağlarız her zaman. TBMM'nin değerli personelini aşırı derecede yormanın da manası yoktur." ifadelerini kullandı.