Kılıçdaroğlu'ndan rest: ''İnanmayan gitsin''

Kılıçdaroğlu'ndan rest: ''İnanmayan gitsin''

Kılıçdaroğlu, CHP iktidarına inanmayan partililerin görevlerinden ayrılmaları gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kayınvalidesi Fatma Özdağ için İstanbul’da tören yapılırken partisinin bölge toplantısına katılmak için Antalya’daydı.

AİLEM ENTELEKTÜEL DEĞİLDİ

Kılıçdaroğlu, toplantı öncesi konyaaltı Belediyesi’nin emekliler kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Otelden yürüyerek sahildeki kahveye geçen Kılıçdaroğlu emeklilerle sohbet etti. Kılıçdaroğlu, partisinin halka inemediğine yönelik eleştirilere şöyle karşılık verdi:“Anadolu’da, mütevazı bir ailede büyümüş birisiyim. Öyle entelektüel yoğunluğu olan bir aileden gelmiyorum. Annem okuma yazma bilmezdi, babam da ilkokul mezunuydu, 8 kardeştik. Sadece üniversiteye giden benim. Yer sofrasında yemek yerdik. Ben masada yemek yemeye üniversite yıllarında başladım. Halkın zaten içindeyiz. Farklı düşünmüyoruz.”

İKTİDARA İNANMAYANA "AYRILSIN" DEDİ

CHP lideri partisinin bölge toplantısında, parti örgütlerini milletvekili genel seçimlerine yönelik uyardı. Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidarına inanmayan parti yöneticilerinin bu süreçte görevlerinden ayrılması gerektiğini dile getirdi.