- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Kılık değiştirerek yakaladılar

31 Aralık 2011’de meydana gelen ilk olayda, merkez Seyhan İlçesi’ndeki Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’nde servisleri dolaşan bir kişi, 34 yaşındaki B.K.’ye sarkıntılık yaptı.
B.K.’yı arkasından sarılıp, hastanenin bodrumuna indirmeye çalışan saldırgan, kadının ve bir hemşirenin bağırması üzerine paniğe kapılıp, kaçtı. Bir hafta sonra da Dağlıoğlu Mahallesi’nde kız kardeşler 11 yaşındaki M.N. ile 9 yaşındaki R.N.’ye cinsel istismarda bulunulduğu ihbarı yapıldı.
İddiaya göre; zanlı, kız kardeşleri boş bir binaya götürüp, cinsel istismarda bulundu, ardından siyah renkli bisiklete bindirip, boş tarlaya götürdü. Bu sırada, durumu fark eden vatandaşların tepkisi üzerine zanlı, çocukları indirip, bisikletle kaçarak izini kaybettirdi.
Her iki olayın aydınlatılması için Adana Emniyet Müdürü Mehmet Avcı’nın talimatıyla özel ekip kuruldu. Asayiş Şubesi’nin deneyimli polislerinden oluşan ekip, Dağlıoğlu, Gülbahçe ve Havuzlubahçe mahallelerinde çalışma başlattı.
Pazarcı, seyyar satıcı ve ayakkabı boyacısı kılığında üç mahallede takip yapan polisler, önceki gün siyah bisikletliyle yolda ilerleyen M.Ç.’yi yakaladı. Gözaltına alınan M.Ç., Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan mağdur hemşire ve kız çocukları tarafından teşhis edildi.
Cinsel saldırı suçundan poliste kaydı bulunan bir çocuk babası M.Ç., çıkartıldığı mahkemede tutuklandı. (CNNTURK)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.