Kilis Ayna Konseriyle Coştu

Kilis Ayna Konseriyle Coştu

Kilis Belediyesi tarafından organize edilen Ayna grubunun konserinde Kilisliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Kilis Belediyesi tarafından organize edilen Ayna grubunun konserinde Kilisliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Cumhuriyet Meydanı ve çevresinin tıklım tıklım dolduğu konserde Ayna Grubu unutulmaz şarkılarını Kilisliler için seslendirdi.

Ayna konseri öncesi, Nejat Uygur Amfi Tiyatro'da yapılan Ramazan etkinliklerinin bir kısmı burada gerçekleştirildi. Konser öncesi Hacivat Karagöz oyunu ve çocuklarla yapılan şarkı yarışması izleyicilere güzel dakikalar yaşattı. Ayna grubunun sahneye çıkmasıyla beraber izleyiciler coştu. Ayna hayranları şarkıların tümüne eşlik ederek sanatçıları büyük şaşkınlığa uğrattı.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Ayna grubu adına ünlü sanatçı Erhan Güleryüz'e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Başkan Hasan Kara, "Kilis bugün yine unutulmaz bir gece yaşıyor. Bu güzel geceyi bize yaşattıkları için ben Ayna Grubuna çok teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Bu vesileyle Rabbimden cümlemize Kadir gecesine ulaşmayı ve mağfiret edilmeyi diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor, Ayna Grubunun Kilis'e gelmesinde katkıları olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konser gece geç saatlere kadar sürdü. Konseri izlemeye gelenler arasında Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir, Mehmet Akif Yavuzlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu Belediye Encümen Üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA