Kilosu 4 bin liraya satılıyor !

Kilosu 4 bin liraya satılıyor !
Güncelleme:

Çaykur, geçen yıl ilk kez ürettikleri beyaz çayı, kilosu 4 bin liradan internetten satışa çıkardı.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ilk kez geçen yıl ürettikleri beyaz çayı, kilosu 4 bin liradan internet üzerinden piyasaya sürdüklerini açıkladı.

screen-shot-2015-03-04-at-1.03.06-pm.png

Bu ürünü ülkeye kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Sütlüoğlu şunları söyledi: "Üreticilerimize teşekkür ediyoruz. Beyaz çay tomurcuklar tek tek elle toplanarak elde ediliyor. Bu hassas işi üreticilerimiz üstlenmeseydi piyasaya beyaz çay veremeyecektik. Bizim çayımızın farklı bir özelliği daha var. Üzerine kar yağdığı için haşere barındırmıyor. Dolayısıyla haşere zehri kullanmıyoruz. Doğal özelliğe sahip beyaz çayımız diğer ülkelerin beyaz çayından çok daha değerli."

KİLOSU 4 BİN LİRA

Beyaz çayı internet üzerinden satışa sunduklarını ifade eden Sütlüoğlu, "Beyaz çayı sadece Çaykur olarak E-ticaret kanalı ile pazarlayacağız. Bayilerde ve marketlerde olmayacak. Bu şekilde e–ticaret kanalı açmış olduk. www.caykursatis.com adresinden beyaz çaya ulaşılabilecek. Ürün kargo ile teslim edilecek. 20 gramlık kutularda satış yapılacak. Kutu fiyatı 80, kilo fiyatı da 4 bin lira olarak belirlendi. Mücevher kutusu gibi ahşap ambalajda ve cam şişe içerisinde taktım ediyoruz. Şişeler mühürlü olacak" dedi.

Bu arada beyaz çayın internet üzerinden satışa çıktığı an ilk 5 dakika içerisinde 15 kişi sipariş verdi.