Kırklareli’nde 5 Yıl Önce Ayrıldığı Eşini Öldürüp İntihar Etti

Kırklareli’nde 5 Yıl Önce Ayrıldığı Eşini Öldürüp İntihar Etti

KIRKLARELİ'nde 41 yaşındaki Erdal Yıldırım, 5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı eşi 40 yaşındaki Filiz Kaymaz'ı otomobille Karıncak...

KIRKLARELİ'nde 41 yaşındaki Erdal Yıldırım, 5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldığı eşi 40 yaşındaki Filiz Kaymaz'ı otomobille Karıncak köyü merasına götürüp pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin cesedini tesadüfen geçen çoban buldu.

Erdal Yıldırım, 5 yıl önce eşi Filiz Kaymaz'dan şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldıktan sonra İstanbul'a taşındı. Kaymaz ise 15 yaşındaki oğlu ile birlikte Üsküp Beldesi'ne taşınarak fabrikada işe girdi. Dün görüşmek için yeniden bir araya gelen çiftten Erdal Yıldırım, eski eşi Filiz Kaymaz'ı 45 SB 5021 plakalı otomobille alıp Karınca Köyü'ndeki meraya götürdü. Burada pompalı tüfekle eşini öldüren Yıldırım daha sonra intihar etti. Tesadüfen meradan geçen çoban, yerde kişinin yattığını görerek jandarma ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemede cesetlerin Erdal Yıldırım ve eski eşi Filiz Kaymaz'a ait olduğu belirlendi.

Savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından çiftin cesetleri otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin 15 yaşındaki çocuğunun bir süredir İstanbul'da oturan teyzesinin yanında kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı