Kırmızı ışıkta cinayet

Kırmızı ışıkta cinayet

Şanlıurfa'da cinayet ! Kırmızı ışıkta otomobilde öldürüldü..

Şanlıurfa’da, 33 yaşındaki Mehmet Baziki, kullandığı otomobilinde kırmızı ışıkta beklediği sırada yanına yaklaşan araçtaki kimliği belirsiz bir kişinin saldırısında yaşamını yitirdi.

Olay, öğleden sonra Hızmalı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir arkadaşı ile kent merkezine giden Mehmet Baziki, sürücüsü olduğu otomobiliyle kırmızı ışıkta beklediği sırada yanına yaklaşan plakası öğrenilemeyen araçtaki kimliği belirsiz kişilerin tabancalı saldırısına uğradı. Baziki, otomobilinde vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler ise otomobille kaçtı.

Ağır yaralanan Baziki otomobilde bulunan ve yara almayan arkadaşının ihbarıyla olay yerine gelen ambulansla götürüldüğü Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Ölüm haberiyle yakınlarını yasa boğan Mehmet Baziki’nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan ve bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol eden polisler ise saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.