Kırşehir Akm Güvenlik Ve Alarm Sistemleri Kırşehirde Sistemli Bir Çalışma Sunuyor

Kırşehir Akm Güvenlik Ve Alarm Sistemleri Kırşehirde Sistemli Bir Çalışma Sunuyor

Kırşehir Alarm Kontrol Merkezi (AKM), sahibi Muharrem Taşın, güvende olmak için teknoloji ile birlikte alarm sistemlerini geliştirerek Kırşehirlilerin kullanımına sunduklarını söyledi.

- Kırşehir Alarm Kontrol Merkezi (AKM), sahibi Muharrem Taşın, güvende olmak için teknoloji ile birlikte alarm sistemlerini geliştirerek Kırşehirlilerin kullanımına sunduklarını söyledi.

Taşın, "Güvenlik ile insanların kendini güvende hissetmeleri bambaşka şeyler, biz insanların teknoloji ile birlikte hayatlarını birleştirmelerini sağlıyoruz. Son dönemlerde artan hırsızlık olaylarına karşı teknolojiyi de üst düzeyde kullanarak insanların kendilerini güvende hissetmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Güvenlik için önemli olan ilk şart teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek insanların hayatlarında uygulamalarını sağlayabilmektir. Güvende olabilmek için alarm ve kamera sistemleri ile teknolojinin en son halini birleştirerek kamu oyunun hizmetine sunuyoruz. İnsanların evlerinde özellikle birinci ve giriş katlarda yaşamakta olduğu problemler karşısında alarm ve kameralı sistemlerle evlerinde olmasalar dahi evlerini izleyebilecekleri bir sistem oluşturuyoruz. İstenildiği takdir de yaptığımız güvenlik ve alarm sistemlerinin takibatını da kendimiz gerçekleştiriyoruz. Önemli olan insanların rahat ve huzur içerisinde yaşamlarını idame ettirmeleri, bu kapsamda eskiye ait olan her şeyi atarak yeni oluşumları hizmete sunduk" dedi.

GÜVENLİK KAMERALARI ÖNEMLİ

Hayata teknolojinin girmesi ile birlikte güvenlik kameralarının önem kazandığını ifade eden Taşın, "Türkiye'de mobesse sisteminin kurulması ile birlikte kameraların suç teşkil eden her olayda ne denli aktif görevde olduğunu Kırşehir'de de yaşanan bir kaç olayda görme fırsatımız oldu. Onun içindir ki kameralı sistemleri bizler alarm sistemleri ile birleştirerek insanların art niyetli kullanımını önlemek adına anlatarak hayatlarına sunduk. Bugüne kadar bizimle çalışan herkese önce sistemimizi anlattık sonrasında ise sistemin önemini insanların kavramasını sağladık. Alarm sistemleri malımızı güvence altına alırken kamera sistemleri ise olası tehditlere karşı işlenen fiili kimin yaptığını bulmamıza yardımcı olur. Güvenli yaşam için fiyatlarda da dönemlik oluşturduğumuz kampanyalarla insanlara kolaylık sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Kırşehir'de 2 bin kişinin isteği ile ev ve iş yerlerine güvenlik ve alarm sistemleri kurulumunun yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

KIRŞEHİR AKM GÜVENLİK VE ALARM SİSTEMLERİ KIRŞEHİR'DE SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA SUNUYOR

KIRŞEHİR AKM GÜVENLİK VE ALARM SİSTEMLERİ KIRŞEHİR'DE SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA SUNUYOR

KIRŞEHİR AKM GÜVENLİK VE ALARM SİSTEMLERİ KIRŞEHİR'DE SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA SUNUYOR