Kırşehir Terminali Açılıyor

Kırşehir Terminali Açılıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir'e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar tamamlandı.

Kırşehir Belediyesi tarafından Kırşehir'e yeni bir vizyon katacak Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar tamamlandı. Terminal, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile açılacak.

Yapımı tamamlanan terminal hakkında bilgiler veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,, "Şehirlerarası Otobüs Terminal'inde açılış için peyzaj çalışmaları devam ediyor. Konforlu mekânları, dinlenme-bekleme alanları, büfeleri, cafe ve restoranları, araç bakım ünitesi, yönetim birimleri, ferah bilet satış birimleriyle Kırşehir'e yakışır bir terminali ilimize inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mevcut otogarımızın yapısal bozulmaları ve yıpranmalarından dolayı ve konumunun değiştirilmesine ihtiyaç duyulduğundan Kırşehir için modern ve kapasitesi daha yüksek bir terminal yapmayı istedik" dedi.

Bahçeci, "Bu düşüncelerle yola çıkarak, hem ilimize bir vizyon katacak hem de bölgede örnek teşkil edecek bir terminali projelendirdik. Nihayet projemizde sona geldik ve yakın zamanda terminalimiz açılacak. Bu Terminal Kırşehir'e vizyon katarken, diğer illere de örnek olacak. Kırşehir'in ihtiyaçlarına cevap verebilecek Şehirlerarası Otobüs Terminalimiz 24 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de açılışını yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA