• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -7 °C
  • İstanbul : 3 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 6 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -3 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
Kuzey Irak ilk defa PKK’ya sert çıktı
2 evladımız şehit düştü
İstanbul'a asıl kar şimdi geliyor !
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kısa kısa TFF 3. lig

Kısa kısa TFF 3. lig
TFF 3. Lig Yükselme Grubu haftanın maçlarından özet bilgiler ve notlar.
15 Mart 2010 Pazartesi 17:13

TFF 3. Lig Yükselme Grubu takımlarından Kırıkhanspor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, Araklıspor maçında kötü oynamalarına rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Takımının karşılaşmadaki oyunundan memnun olmadığını belirten Taşyürek, ''Sakat ve cezalı oyuncularımın çok olmasından dolayı istediğimiz kadroyu sahaya sürmekte zorlanıyoruz. Ama tüm olumsuzluklara rağmen, karşılaşmayı kazandık. Önemli olan haftayı kayıpsız geçmekti'' dedi.

İNEGÖLSPOR

TFF 3. Lig 1. Klasman Grubu takımlarından İnegölspor Kulüp Başkanı Yusuf Şen, Alibeyköyspor karşısında alınan galibiyetle ilgili olarak, ''3 puanı 3 golle almamız çok sevindiriciydi'' dedi. Şen, Alibeyköyspor'un şiddetle puana ihtiyacı olduğunu, bu nedenle kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Rakip takımı mücadele azminden dolayı tebrik ettiğini, ancak kazandıkları için çok sevinçli olduğunu ifade eden Şen, ''Bu maç bizim için 6 puanlık karşılaşmaydı. Bayrampaşa ve Alibeyköyspor, puan cetvelinde bizi yakından takip eden takımlar. Dolayısıyla bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorduk. Karşılaşmanın ikinci yarısında gerçekten çok güzel bir maç izledik. İnşallah bundan sonra daha gergin olmayan maçlar yapacağız. Gelecek senenin hesaplarını şimdiden yapmaya başlayabiliriz. Futbolcuları, teknik heyeti, seyircileri tebrik ediyorum'' diye konuştu.

DÜZCESPOR

TFF 3. Lig 3 Grup takımlarından Düzcespor'a yardım amacıyla, Düzcespor'u Destekleme Yardımlaşma ve Derneği tarafından düzenlenen çekilişte çeşitli hediyeler dağıltıldı. Bastırılan 100 bin biletten yaklaşık 26 bininin satıldığı çekilişte otomobil, masa üstü bilgisayar, buzdolabı, televizyon,cep telefonu gibi hediyeler sahiplerini buldu.

TEKİROVA BELEDİYESPOR

TFF 3. Lig 2. Klasman Grubu takımlarından Tekirova Belediyespor'da kulüp başkanı Ali Şahin, Muğlaspor ile oynanan maçta çıkan olaylarla ilgili olarak, Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Alpez'in tribün ve futbolcuları tahrik ettiğini öne sürdü. Şahin, karşılaşmanın ardından çıkan olayların sorumlusunun Muğlaspor Teknik Direktörü Alpez ile Muğlaspor futbolcusu Ata Gürbüz olduğunu iddia etti. Tekirova Belediyesporlu futbolcuların maç sonunda tehdit edildiğini belirten Şahin, Alpez ve Gürbüz'ün, futbolcularına küfür ettiklerini ileri sürdü. Şahin, şunları kaydetti: 'Muğlaspor seyircisi de maç boyunca Tekirova halkına ve futbolcularına küfür etti. Bir teknik adamın tüm futbolcularını ve tribünleri bu kadar tahrik etmesine bir anlam veremedim. Futbolun içinden gelmiş birisinin bunları yapmasına bir anlam veremiyorum.''

Etiketler: Allah, Man, Taraf, spor
883
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim