Kıvanç Tatlıtuğ son dizisini çekecek

Kıvanç Tatlıtuğ son dizisini çekecek

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son bir dizi daha çekeceğini açıkladı.

Kurt Seyit ve Şura dizisinde istenilen başarıyı yakalayamayan Kıvanç Tatlıtuğ, GQ dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. ‘Into the Wild’ filminden esinlenerek Yedigöller’de yapılan çekimlerde yakışıklı oyuncu, ‘özgürlük’ temalı pozlar verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ röportajından ara başlıklar:

Hayatının nasıl bir dönemindesin?

“Hayatımın olgunluk dönemindeyim. Daha doğrusu, sanırım bu olgunluğu keşfetmenin başlangıcındayım. Bir durup görmek lazım. Susup duymak lazım. Şu an kuvvetli bir şekilde ona inanıyorum. Elimden geldiğince, güncel haberlerin dışında sektörle ilgili şeyleri takip etmemeye çalışıyorum ki kafam karışmasın. Bir şekilde zehirlenmeyeyim.

"ÇOCUKLU BİR ADAM OLURUM"

45 yaşında olduğunu hayal etsen, aklına ilk ne gelir?

“45 yaşında, işini devam ettiren, çoluklu çocuklu bir adam olurum herhalde. Yine ailesini fazlaca korumaya programlanmış ama bu defa geniş ailesiyle birlikte çekirdek ailesini de koruyan... Yine uzak yaşayan, yine çok konuşmayan, ulu orta kendini göstermekten hoşlanmayan...”

“Bugün 20 yaşında olan, hatta senin o dönemki haline benzeyen bir erkeğe ne öğüt verirdin?”

“Hiçbir şey için yaşantından ve yapmak istediklerinden vazgeçme. Onun dışında, sana gelen her şey hoş gelmiş, sefa gelmiş.”

a-351.jpg

"BIRAKMAM GEREKTİĞİ YERDE BIRAKIRIM"

“Hırslı mısın?”

“Değilim ya... Fazla hırsın insanın önce kendini, sonra ilişkilerini zehirlediğini düşünüyorum. Bunu şu yaşımda düşünmüyorum, hep biliyordum. Çok azla yetinebilirim. Ormanda üç-dört arkadaşımla vakit geçirmek, atımın üzerinde dörtnala koşmak benim için dünyadaki en büyük mutluluk şu an. Popülerlik ya da para, insana mutluluk getirmiyor.

Doyumsuz hiç olmadım, olmayacağım. Bırakmam gereken yerde her şeyi bırakabilirim. Allah’a şükür sağlıklıyım, çok mutluyum. Ama huzurum ve mutluluğum ne yakışıklılığımla ne de kazandığım parayla eş değer. İç motivasyon, iç huzur, parayla ya da güzel olmakla gelmiyor. Aile bağların güçlüyse, bir bütünsen onlarla, için huzurluysa o zaman zenginsin, o zaman tamsın bu hayatta.”

"SON DİZİM OLABİLİR GİBİ HİSSEDİYORUM"

Sahalara ne zaman dönecek?

“Kerem Çatay’la bir dizi daha yapacağız. Şu an gelişiyor. Muhtemelen önümüzdeki sene. O diziyi de yaptıktan sonra bu tempoda, uzun soluklu, haftada iki saat yayınlanan bir dizi daha yapmayacağım gibi hissediyorum. Senede bir ya da iki tane sinema filmi yaparak oyunculuk sevdamı devam ettireceğim.

"ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜNÜM"

Geri kalan zamanımı kendimi geliştirmeye, aileme ayıracağım. Özgürlüğüme çok düşkünüm. Hayatım boyunca ne yaparsam yapayım, sıkıldığımı hissettiğimde arkamı dönüp gittim. Oyunculuk mesleğini gerçekten çok seviyorum. Kendimi geliştirmek için her şeyi yaptım, yapıyorum. Hasbelkader oyuncu oldum. O yaşta kafamda oyuncu olmak yoktu.

İlk dizimi yaptığım dönem para kazanmaya ihtiyacım vardı ve sektöre bunun için girdim ama çok sevdim. Oyunculuğu sevdiğim için, büyük hevesle ve merakla temelini öğrenmek istedim. Bağımsız işler yapmak istiyorum. Birçok şey yazdım (senaryo), biriktirdim. Kendi projelerimi yapmak istiyorum. Bu işi bırakmam gerekirse doğru zamanda bırakmak istiyorum.”