Kız kardeşini akrabası taciz edince...

Kız kardeşini akrabası taciz edince...

Kız kardeşini taciz ettiği iddiasıyla 3 çocuk babası akrabasını öldürüp ormana attı.

İzmir'in Konak İlçesi'nde 20 yaşındaki S.Ö., kız kardeşi R.Ö.'yü taciz ettiğini iddia ettiği çalışanı ve akrabası olan evli 3 çocuk babası 36 yaşındaki Kutbeddin Karaaslan'ı bıçaklayarak öldürdü. Karaaslan'ın cesedini 8 gün aracında gezdiren S.Ö. cesedi ormana attıktan bir gün sonra emniyet müdürlüğüne giderek suçunu itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan S.Ö. tutuklandı
 
Dün sabah saatlerinde Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden S.Ö., sahibi olduğu çanta imalathanesinde yanında çalışan ve akrabası olan evli 3 çocuk babası Kutbeddin Karaaslan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Kutbeddin Karaaslan ile kız kardeşi R.Ö.'yü taciz ettiği için geçtiğimiz 6 Mayıs Çarşamba günü iş yerinde tartıştığını iddia eden S.Ö.'nün, tartışma sırasında Karaaslan'ı yanlışkla bıçakladığını ileri sürdüğü öğrenildi.
 
İKİ GÜN SONRA İŞ YERİNİ KAPATMIŞ
 
Karaaslan'ın aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybetmesinin ardından S.Ö. cesedi aracının bagajına saklayıp iş yerini temizledikten sonra iki gün süre ile çalışmaya devam etti. Cumartesi günü işçilerin haftalıklarını dağıttıktan sonra, iş yerini süresiz olarak kapatıp işçileri izine çıkaran S.Ö., 5 gün daha cesedi aracında gezdirdikten sonra, geçtiğimiz perşembe gecesi Karaaslan'ın cesedini Ayrancılar Mahallesi'nde ormanlık alana attı.
 
TUTUKLANDI
 
Polis ekipleri S.Ö.'nün belirttiği yerde Karaaslan'ın cesedine ulaşırken gözaltına alınan S.Ö., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.