Kızıltepede Bimeks Mağazası Açıldı

Kızıltepede Bimeks Mağazası Açıldı

Türkiye'nin 57 ilinde bulunan Bimeks, 139'uncu mağazasını Mardin'in Kızıltepe ilçesinde açtı.

- Türkiye'nin 57 ilinde bulunan Bimeks, 139'uncu mağazasını Mardin'in Kızıltepe ilçesinde açtı.

Açılışa, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Mardin ve Kızıltepe emniyet müdürleri, Bimeks Mağaza İş Ortağı Fedai Baştürk, alışveriş merkezi yetkilileri ve çok sayıda kişi katıldı. Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Bimeks'in alışveriş merkezine değer kattığını söyledi. Taşkesen, "Bunu yapan ön ayak olan bu AVM yapımında bir valimiz olduğunu biliyoruz. Bu benim Mardin'de açtığım ilk mağaza inşallah devamı gelir. Ve bir cazibe merkezi olur. Hem tüketicilere hem de firma sahiplerine hayırlı olsun. Bu tür yatırımların gelişerek devam etmesini diliyorum" dedi.

Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu üyesi Önder Yüksel ise, Electro World ve Darty'i satın almalarıyla güçlenen Bimeks'in, hizmet ve servis kalitesinden ödün vermeden Anadolu'da yaygınlaşmaya devam ettiklerini söyledi, Yüksel, "Mardin ile birlikte var olduğumuz il sayısını 57'ye yükselttik. Bimeks, ülke genelinde de 139 mağazaya ulaştı. Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi olan Bimeks, 20 bine yakın ürün çeşidini tüketicinin beğenisine uygun fiyat avantajı ile sunuyor. Bimeks'in Mardin mağazası için özel olarak hazırladığı kampanya 21 Eylül’e kadar geçerli olacak" diye konuştu.

AVM Genel Müdürü Fedai Baştürk ise, "Bimeks mağazasını artık Mova Park Alıveriş Merkezi'nde tüm Mardinli vatandaşlarımız bulabilecekler. Bimeks sektörü çok önemli sektörlerden bir tanesi, ürün yelpazesi oldukça geniş fiyat çok uygun ve Mardinli hemşerilerimize hizmet sunacak, alış veriş merkezimize değer katacak. Mardin’e ilk kez geliyor. Bugün açılışı sayın valimiz yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ciddi bir kalabalık toplandı herkese hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.