Kızlı erkekli apartlara sıkı takip !

Kızlı erkekli apartlara sıkı takip !

Denizli’deki huzur toplantısında kızlı- erkekli apartlara ’sıkı takip’ kararı alındı.

Denizli kent merkezinde yapılan huzur toplantısının ana konusu kızlı- erkekli apartlar oldu. Muhtarların duydukları şikayeti iletmesi üzerine, Belediye Başkanı Ak Partili Hüseyin Gürlesin kontrolleri arttırıp denetimleri sürdüreceklerini, kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayacaklarını söyledi.

Kınıklı Polis Merkezi’nde yapılan ’Huzur’ toplantısına Vali Şükrü Kocatepe, merkez Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kaymakam Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Nazmi Çiçek, emniyet müdür yardımcıları, muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Kocatepe, atanmış ve seçilmiş tüm kamu görevlilerinin vatandaşın huzuru için bir araya geldiğini ve güvenlik konusunda vatandaştan gelen taleplerin değerlendirileceğini belirtti.

’GİRMEDİĞİMİZ APART KALMAYACAK’

Toplantıda muhtarlar ile okul müdürlerinin bölgelerinde yaşadıkları sorunlar da konuşuldu. Muhtarların şikayet ettikleri konuların başında apartların denetimi yer aldı. Günlük ve saatlik olarak kiralanan apartlara giriş çıkışların kontrolsüz olduğunu dile getiren muhtarlar, denetimlerin arttırılmasını talep etti.

Bu konuda konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, apartları kontrol altına alacaklarını ve gerekirse yaptırım uygulayacaklarını belirtti. Başkan Gürlesin şöyle konuştu:

"Apartlarla ilgili bir sakıncalı durum gördüğünüz an bize bildirin. Girmediğimiz apart kalmayacak. Kurallara uymayan apartın gözünün yaşına bakmayacağız. Üstelik bu kontroller hiç ara vermeksizin devam edecek. Muhtarlar bu konuda bize yardım etsin. Özellikle kızlı ve erkekli kalınan apartlar kontrol altına alınacak. Huzuru ve toplum güvenliğini tehlikeye atan apartlara karşı yaptırım uygulayacağız."