• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
AK Parti'yi Şahin temsil ediyor
Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Bu sözcükler takibe alınıyor !
İzmir HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Kocaoğlu: Ak ve pak gideceğim

İZMİR İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Belediye başkanlığına geldiğim gibi ak ve pak gideceğim" dedi.
12.02.2012 16:47

İZMİR İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Belediye başkanlığına geldiğim gibi ak ve pak gideceğim" dedi.

Kocaoğlu, Karadeniz Dernekleri Konfederasyonunun Karşıyaka Belediyesi ve Çiğli Belediyesinin desteğiyle Bostanlı pazar yerinde düzenlediği 4. Karadeniz Günleri Hamsi Şöleni'nin açılışına katıldı.

CHP İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Hülya Güven'in de katıldığı şölende konuşan Kocaoğlu, "Belediye başkanlığına geldiğimi gibi gideceğim,geldiğim gibi ak ve pak gideceğim" diye konuştu.

Trabzonspor atkısı takan Kocaoğlu, Karadenizlilerle ilgili görüşünün sorulması üzerine, "Sözüme 'hemşehrilerim' diye başladım zaten. Ben de bu federasyonun üyesiyim, kendimi mi öveyim-" dedi.

71
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
İzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermediSavarona’da fuhuş partisi !İsrail'den Türkiye'ye One MinuteEn düşük maaş 1.757 TL olacakEurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim