Kocası 17 yerinden bıçakladı

Kocası 17 yerinden bıçakladı

Barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürdü.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, F.G. kendisinden boşanmak isteyen ayrı yaşadığı barışma teklifini kabul etmediğini öne sürdüğü eşi 33 yaşındaki A.G.'yi, 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Gültepe Semti’nde meydana geldi. A.G., şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi F.G. ile birlikte kaldığı evden ayrılarak kardeşinin yanında yaşamaya başladı. F.G. boşanma davası açan eşi A.G. ile barışmak istedi. A.G’nin kardeşinin evine giden F.G. yeniden barışmak için evin önünde eşiyle konuşmaya başladı. Bir üre sonra çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olumsuz yanıt alınca çılgına dönen F.G. belinden çıkardığı bıçakla A.G.’yi 17 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. F.G.  olay yerinden minibüsle kaçtı.

Eve geldiği sırada kardeşini kanlar içerisinde bulan S.Ş. durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından A.G. ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan A.G. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

A.G.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis, olaydan sonra kaçan zanlı F.G.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Soruşturma sürdürülüyor.