Kocasını çalışanı ile iş yerinde basınca..

Kocasını çalışanı ile iş yerinde basınca..

İp sarkıtıp kaçmaya çalıştı, düşüp bacağını kırdı..

Arife K., kocasını çalışanı Melek T. ile işyerinde bastı. Melek T. ip sarkıtıp kaçmaya çalıştı ancak düşüp bacağını kırdı. Aldatılan eş, kendisinden özür dileyen Melek T.'ye açtığı tazminat davasından vazgeçmiyor

Filmi aratmayan aldatma hikayesi İstanbul Zeytinburnu'nda yaşandı. Ev hanımı Arife K., işadamı kocası Şahin K.'nin kendisini çalışanıyla aldattığından şüpheleniyordu.

Bir çocuk annesi kadın kocasını ve çalışanı Melek T.'yi takibe aldı. Sabah'tan Osman Asiltürk'ün haberine göre kocasının odasında bazı cinsel ürünler bulan Arife K. kocasını karşısına alıp konuşmaya karar verdi. Ancak kocası bunların bir arkadaşına ait olduğunu söyleyip ilişkiyi inkar etti.
 
SARHOŞ OLUNCA...
 
Melek T.'yi ailesiyle gittiği pikniğe davet eden Şahin K.'nin sarhoş olup yasak aşkına herkesin yanında samimi sözler sarf etmesi Arife K.'yi iyice çileden çıkardı. Arife K. aile sırlarını bile ağzından duyduğu Melek T.'yi işten atması için eşine baskı yaptı. Ancak buna yanaşmayan Şahin K. üzerine yürüdüğü eşine ağır hakaretler etti. Arife K. bir pazar günü kapalı olmasına rağmen eşinin işyerine gidip kapısını yedek anahtarla açmak istedi. Ancak kapı kilitliydi. Arife K., "Orada olduğunuzu biliyorum kapı açılana kadar burada bekleyeceğim" diye bağırdı. Bir süre sonra kapı önüne ambulans yanaştığını gören Arife K. aşağıya indi. 

ÇİÇEK YOLLAYIP AF DİLEDİ

Melek T. yakalanma korkusuyla 6'ncı kattaki atölyenin balkonundan iple aşağıya atlamaya çalışmış ancak ip kopunca bir aracın üzerine düşmüştü. Bacağı kırılan Melek T. tedaviye alındı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma takipsizlik kararıyla kapatıldı.

Arife K. aynı gün hastaneye giderek Melek T. ile konuştu. Melek T., çok utandığını söyleyerek patronun karısından özür diledi. Bununla da yetinmeyen Melek T., Arife K.'ye çiçek yollayıp özür mahiyetinde yazdığı notta "Seni çok seviyom, çok hatalıyım, nasıl özür dilesem bilmiyorum" yazdı. Özürleri kabul etmeyen ve hakkını hukuk yoluyla arayan Arife K, yuvasını dağıtan, kocasının sevgilisi Melek T.'ye 20 bin TL'lik tazminat davası açtı. Kocasına da boşanma davası açan Arife K. maddi manevi 200 bin TL tazminat istedi.