Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

Eşinin kendisini aldattığı kadını evine davet eden sinirli kadın genç kadına işkence yaptı.

Eşinin aldattığını öğrenen Berna S., güzel sevgili Hilal’i evine çağırdı. Hilal, eşiyle bir yıl ilişkide olduğunu itiraf edince çılgına dönen aldatılan eş sert bir cisimle başına vurdu, vücudunda sigara söndürdü.

Vatan gazetesinden Çağdaş Ulus'un haberine göre İstanbul Kartal’da meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

İki çocuk annesi Berna S., eşi Can’ın kendisini Halkla İlişkilerci Hilal D. ile aldattığını öğrenince çılgına döndü. Eşiyle tartışan Berna Hanım, arkadaşı Medine T.’yi evine çağırdı. Medine T. de oğluyla geldi. Çift bir süre daha tartıştı. Berna Hanım, eşi Can’ın telefonundan sevgilisi Hilal D.’yi arayıp ‘Konuşmak istiyorum’ dedi, eve davet etti. Bunun üzerine Hilal D., sevgilisinin evine gitti. Berna S. bu sırada kayın pederi Ceyhun S.’yi de arayıp olayı anlattı. Kayınpeder de eve gelip çifti barıştırmak istedi.

‘1 yıldır beraberiz’ dedi...

Berna Hanım bir süre tartıştığı Hilal D.’den “1 yıldır Can’la beraberiz” yanıtı alınca çılgına döndü. Hilal D.’nin kafasında vazo kıran Berna S. elindeki sigarayı da vücudunda söndürdü. Öfkesi geçmeyen Berna Hanım, Hilal D.’nin ailesini de arayıp kıcasıyla olan yasak ilişkisini anlattı. Hilal D.’nin ailesinden 4 kişi kızlarını almak için eve gelince kavga daha da büyüdü.

Bir kişi yoğun bakımda

Kavgada Hilal D.’nin babası Ayhan Bey başından, yakını Taner Y. bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden, kayınpeder Ceyhun S. kafasından, Berna S. de sol kolundan bıçakla yaralandı. Komşuların ihbarıyla eve ambulans ve polis geldi. Hayati tehlikesi süren Taner Y. Kartal eğitimHastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi gördü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.