Kontrolden Çıkan Kamyon Yan Yola Uçtu

Kontrolden Çıkan Kamyon Yan Yola Uçtu

OSMANİYE'de kontrolden çıkan kamyon, 5 metre yükseklikten yan yola devrildi.

OSMANİYE'de kontrolden çıkan kamyon, 5 metre yükseklikten yan yola devrildi. Hurdaya dönen kamyonda sıkışan sürücü 24 yaşındaki Abdulrezzak Atlı ağır yaralandı.

Saat 01.30 sıralarında E-90 Otoyolu'nda giden Abdulrezzak Atlı yönetimindeki 47 PS 994 plakalı kamyon iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kadirli turnikeleri mevkiinde kontrolden çıkarak 5 metre yükseklikten Osmaniye Hayvan Barınağı'na giden alt geçidin bulunduğu yan yola uçtu.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen kamyonda sıkışan Abdulrezzak Atlı, ekiplerin çalışması sonucu çıkarılarak ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Atlı, hayati tehlikesi bulunduğu için Kadirli 7 Mart Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım servisine alınan Abdulrezzak Atlı'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Öte yandan bir kamyon sürücüsü kazayı gördüğünü belirterek, "Mola vermiştim, o esnada aracın direk uçtuğunu gördüm ve karşıya vurdu, ilk müdahaleyi de ben yaptım. Daha sonra polisi ve ambulansı aradım" dedi. Bir mahalle sakini ise büyük bir gürültü duyduklarını belirterek, "Geldiğimizde kafası kanıyordu hemen bez koyduk. Sanki bir patlama sesi gibi oldu. Hemen koşarak buraya geldik" dedi.

FOTOĞRFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı