Konyada Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Konyada Silahlı Kavga: 2 Yaralı

KONYA'da aralarında kız alıp verme konusunda anlaşmazlık gerginlik bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada Ömer Aydın av tüfeği ile vurularak yaralandı.Olay, saat 20.10 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Beyşehir...

KONYA'da aralarında kız alıp verme konusunda anlaşmazlık gerginlik bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada Ömer Aydın av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Olay, saat 20.10 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Beyşehir Caddesi'nde meydana geldi. Ömer Aydın iftar için evine giderken aralarında kız alıp- verme konusunda husumet bulunan Numan K. ve bazı yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Numan K. bu sırada eve giderek av tüfeğini alıp ateş etti. Açılan ateşle Ömer Aydın sol kol ve karnından yaraladı. Kavgaya karışan Veli Kütük da kavga sırasında başına aldığı darbe ile yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Ömer Aydın ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aydın'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Numan K.'yı gözaltına alırken olayda kullanılan tüfeğe el koydu. Polis olay yerinde inceleme yaparken Ömer Aydın'ın iftar için evine götüreceği ekmek ve karpuzun kanlar içinde olması dikkat çekti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI