Köpekleri beslerken kalp krizi geçirdi

Köpekleri beslerken kalp krizi geçirdi

Bolu'da boş köpekleri besleyen bir adam kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bolu'da 49 yaşındaki İsmail Yılmaz, başıboş köpekleri beslerken kalp krizi geçirerek öldü. İsmail Yılmaz'ın evine dönmemesi üzerine kayıp başvurusu yapılırken, saatler sonra cesedi arkadaşları tarafından bulundu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli İsmail Yılmaz, dün Kartalkaya yolunda kullanılmayan bir mandırada bulunan başıboş köpekleri beslemeye gitti.

Kasaptan aldığı kemikleri köpeklere götüren İsmail Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı. İsmail Yılmaz'ın gece evine dönmemesi üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

İsmail Yılmaz'ın arkadaşları arama çalışmalarına başlarken saat 02.30 sıralarında mandıraya gidildi. Arkadaşları, burada İsmail Yılmaz'ın cesediyle karşılaştı. İsmail Yılmaz'ın cesedi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. İsmail Yılmaz'ın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

Daha önce Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastaneler başmüdürü olan İsmail Yılmaz, geçen yıl yaz aylarında hastanenin Bolu Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlanmasının ardından İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevlendirilirken, kadrosunun 'müdür' olmasına rağmen herhangi bir görev verilmedi.

İsmail Yılmaz'ın ölümü büyük üzüntü yaratırken, akademisyenler, üniversite çalışanları ve yakınları hastaneye akın ettiler. İsmail Yılmaz'ın ağabeyi CHP Ankara Milletvekili adayı avukat Ali Yılmaz taziyeleri kabul etti. İsmail Yılmaz'ın eşi Emel Yılmaz güçlükle ayakta durmaya çalışırken, yakınları tarafından teskin edilmeye çalışıldı. 1 çocuk babası İsmail Yılmaz'ın cenazesi otopsinin ardından öğle saatlerinde Ankara'ya götürüldü. İsmail Yılmaz yarın Batıkent Cemevi'ndeki törenin ardından toprağa verilecek.

Etiketler köpek kalp krizi bolu