• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Köprüde intihar girişimi

Köprüde intihar girişimi
Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihar girişiminde bulunan kişi sudan çıkarıldı...
24 Şubat 2010 / 16:46

Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihar girişiminde bulunan 30 yaşındaki Faruk Kemal Aksoy, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı ekipleri tarafından sudan çıkarıldı.

Faruk Kemal Aksoy, Göztepe’den bindiği 34 THJ 24 plakalı taksinin sürücüsüne Avrupa Yakası'na geçmek istediğini söyledi. Köprü üzerine geldikleri saat 10.30 sıralarında Faruk Kemal Aksoy, trafiğin yoğun olması yüzünden yavaşlayan taksiden indi.

Köprünün Beylerbeyi ayağından kendini boşluğa bırakan Faruk Kemal Aksoy, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı’na yakın bir bölgeye düştü. Okul görevlisi askerler bir süre sonra su yüzeyine çıkan Faruk Kemal Aksoy’u botla kurtardı. Askeri ambulansla Haydarpaşa’daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Faruk Kemal Aksoy’un omuriliğinin zedelendiği belirlendi. İç kanama da geçiren Faruk Kemal Aksoy, hayati tehlikeyi henüz atlatamadı. Faruk Kemal Aksoy’un psikolojik sorunları olduğu ileri sürdüldü. Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Etiketler: polis, Avrupa, Taraf, Sudan
929
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim