Köprülü Kanyon yolu Antalya’ya yakışacak

Köprülü Kanyon yolu  Antalya’ya yakışacak

Büyükşehir Belediyesi, turizm için büyük önem taşıyan Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

Yıllar içinde deforme olan yol, turizme yakışır hale getiriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Manavgat’ın rafting turları ile ünlü önemli turizm merkezi Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ulaşımı sağlayan grup yolunu asfaltlıyor. Her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turistin kullandığı yol yıllar içinde bozulmuştu. Ulaşımın yer yer zorlaştığı yol, Antalya’ya ve turizme yakışır hale getiriliyor.

18 KİLOMETRESİ TAMAMLANDI

Beşkonak Mahallesi’nden başlayarak, Burmahan, Düzağaç, Gaziler, Çaltepe, Kırkkavak, Değirmenözü ve Yeşilbağ mahallelerini kapsayan toplam 35 kilometrelik grup yolunun 18 kilometrelik kısmında çalışmalar tamamlandı. Grup yolu yapılan çalışmalarla birlikte son derece modern ve kullanışlı hale gelerek halkın hizmetine sunulacak. Grup yolunun kısa süre içerisinde alt yapısı tamamlanarak, asfaltlanmaya başlaması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir grup yolunda yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.