Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 12 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Körfez ülkelerindeki inşaat sektörü küresel ekonomik krizini hafif bile geçirmiş.
Körfez ülkelerindeki inşaat sektörü küresel ekonomik krizin etkilerinden tam olarak kurtulamasa da Suudi Arabistan, Katar, Abu Dabi (Birleşik Arap Emirlikleri) ve Irak’ta halen ciddi iş imkanları bulunduğu bildirildi.
METEX Orta Doğu Turizm Fuarı Ankara ATO Kongre ve Fuar Merkezi’nde açıldı. 23 Orta Doğu ve Körfez ülkesinden profesyonel katılımcıların davetli olduğu fuarda Türkiye’den 200 civarında seyahat acenteleri, oteller ve diğer konaklama tes.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı 12 İlçe 12 Sergi serüveninin 11.'si Derince’de açıldı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’ndeki açılışa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan
RİYAD Ferdi Türkten - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Türkiye, içinde bulunduğu geçiş sürecinde Yemen halkının daima yanında olacak ve Yemen'e elinden gelen katkı ve yardımı sağlayacaktır" dedi.
İran İslam Cumhuriyeti'nin yeni Trabzon Başkonsolosu Meşhud Nohasi ve beraberindeki heyet Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.
6 üye ülkeden oluşan Körfez İşbirliği Konseyi’nin net yabancı malvarlıklarının değeri, 2010 sonunda 1.
NEW YORK Özlem Şahin Şakar - Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, avro kriziyle mücadeleye ilişkin, "İyi adımlar atılıyor, iyi kararlar ve anlaşmalar yapılıyor, ancak Avro Bölgesi'ndeki ülkeler için bu yıl 'uygulama' anahtar kelime" dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yılsonu yerel sergi açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) liderleri, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el-Suud başkanlığında başkent Riyad’da el-Deriyya Sarayı’nda 14.
Körfez İşbirliği Konseyi’ne(KİK) üye ülkelerin liderleri, 14. İstişare Toplantısı için bugün Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da geldi.
Suudi Arabistan ve Bahreyn dış politika, savunma ve ekonomide bütünleşiyor.
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
- Sarıgül, 2015 planını anlattı !
Foto-Galeriler
YAZARLAR








































