“Koştur koştur hayat boştur” Beylikdüzü’ndeydi

“Koştur koştur hayat boştur” Beylikdüzü’ndeydi

Tiyatronun değerli yetenekleri Beylikdüzü’nde ağırlanmaya devam ediyor.

Hayatın tüm duygularının, kederin, sevincin, hüznün, komedinin sahneye taşındığı Beylikdüzü Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu sefer de aile bağlarının önemine vurgu yapıldı. “Koştur Koştur Hayat Boştur” adlı tiyatro oyunu, usta oyuncular Abdullah Şahin, Özlem Atag, Beyza Alsancak, Emir Özbey ve Tanya Avadis tarafından Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde aile yaşantılarının olumlu - olumsuz yanlarını ve hayat kargaşasını “Koştur Koştur Hayat Boştur” oyunuyla sahneye taşıyan Nokta Tiyatrosu Ekibi, Beylikdüzü halkına aile bağlarının ve günümüzdeki dejenerasyonun etkilerini seyirciyi de oyunun içine çekerek anlattı. Oyunda aile ilişkilerinde konuşma tarzından, saygıdan, hayat kaygısından bahsedildi. Emin Özbey’in yazdığı, Abdullah Şahin’in yönettiği oyun, tiyatro severlerden büyük ilgi gördü. Oyun, aynı zamanda izleyiciyi kendi aile ilişkilerini değerlendirmeye de itti.

Gençler, Tavırlarının Farkında mı?

Skeçlerle karı-koca ilişkileri, hayatın değişen yönlerinin konu edildiği oyunda, yaşananlar komik bir dille anlatıldı. “Koştur Koştur Hayat Boştur” interaktif bir şekilde soru-cevap biçiminde sahnelendi. Oyun, gençlerin anne ve babalarına gösterdikleri tavır ve tutumu da sorguladı. Mizahi yönü ağır basan oyunda konuklar, usta oyuncuların performanslarını beğeniyle izledi.

Tiyatro oyununun sonunda Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı oyuncuların performanslarına teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdiminde bulundu.