Köyceğiz Meltemi Marmaris’te Esiyor

Köyceğiz Meltemi Marmaris’te Esiyor

Kalimerhaba Derneği tarafından organize edilen Turizm ve Sanat etkinlikleri kapsamındaki "Güzbahar" adlı karma güzel sanatlar sergisi Marmaris'te büyük beğeni topluyor.

- Kalimerhaba Derneği tarafından organize edilen Turizm ve Sanat etkinlikleri kapsamındaki "Güzbahar" adlı karma güzel sanatlar sergisi Marmaris'te büyük beğeni topluyor.

Sergiye yerli ve yabancı Marmarisliler büyük ilgi gösterdi. Köyceğiz Belediyesinin iş ve sanat atölye çalışmaları ile kadın akademisinin el ürünü eserlerinin tanıtıldığı sergi “Köyceğiz Meltemi’ adı altında sanatseverlerle buluştu. Kalimerhaba derneği Başkanı Selma Sonat , yoğun ilgi gören serginin Marmaris Blue Port Avm Merkezi Fuaye salonda devam etmesini teklif etti ve sergi blue port AVM YE taşındı.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan tarafından kurulan Köyceğiz Kadın Akademisi’nin kursiyer ve sanatçıları tarafından açılan sergi, on gün boyunca Blue Port AVM fuaye salonunda sergilenecek Kalimerhaba Uluslararası Dostluk İşbirliği ve Tanıtma Derneği sanatçıları ile ortaklaşa yürütülen sergiye Muğlalı tüm sanatseverlerde davet edildi.

Karma Sergide Korelaj sanatçısı Raşit Öztürk, tasarım sanatçısı Esin Pirci, Ressam Iraz Keskin, keçe sanatçısı Şahide Tülerli ile Köyceğiz Belediyesi Aykut Oray Kültür ve Sanat evinin iş ve sanat atölyelerinin kursiyerlerinin çalışmaları yer alıyor. Köyceğiz Belediyesi tüm ziyaretçilere ayrıca Köyceğiz'i tanıtan bir kitap ve resimli broşür hediye ediyor .

Kısa zaman içerisinde Kadın akademisini üretken hale getiren Köyceğiz Kültür ve Sosyal işler Müdürü Halil Karanfiloğlu açılışta yaptığı konuşmanda, "Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'ın Tüm misafirlerimize selamını getirdim. Aykut Oray Kültür ve sanat evi bünyesindeki kursiyerlerimizin ürünlerini tanıtımını Marmaris'de ikinci kez yapıyoruz. Kurulan Kadın akademisinin çalışmalarına yardımcı olan Kalimerhaba derneğinin sanat dostu Umur Özlüer'e ve blue port merkezini medya tanıtım koordinatörü Gülçin Özkan teşekkür ediyoruz. Gerek ilk sergimize ve şimdi de Yeni açılan Blue Port Fuaye salonunda ilçemizi de tanıtma fırsatı buluyoruz. Bizimle beraber Güzbahar karma sergisine katkı sunan sanatçı dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

KÖYCEĞİZ MELTEMİ MARMARİS’TE ESİYOR

KÖYCEĞİZ MELTEMİ MARMARİS’TE ESİYOR

KÖYCEĞİZ MELTEMİ MARMARİS’TE ESİYOR