Kuaför Nuray Öldürülmeseydi Hasta Babasına Hayat Verecekti (2)

Kuaför Nuray Öldürülmeseydi Hasta Babasına Hayat Verecekti (2)

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİEskişehir'de öldürülen kuaför Nuray Yıldız'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak olayın meydana geldiğ...

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de öldürülen kuaför Nuray Yıldız'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alınarak olayın meydana geldiği yerin yakınındaki, kendisine ait kuaför dükkanın karşısında bulunan Vişnelik Camii bahçesine getirildi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Nuray Yıldız'ın yakınları, meslektaşları ile çok sayıda kişi katıldı. Yakınları tabutun yanına Nuray Yıldız'ın giydiği 'Kadına yönelik şiddete dur' yazılı tişörtle çekilmiş olan fotoğraflarını koydu. Törene katılan bir kadın da 'Kadına yönelik şiddete hayır' diye bağırdı. Törende yakınları gözyaşı döküp ağladı. Yıldız kılınan cenaze namazından sonra götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

İPEK'İN CENAZESİ DE AYNI MEZARLIĞA GÖTÜRÜLÜ

Nuray Yıldız'ı öldürdükten sonra evininin banyosunda intihar eden Özcan İpek için Akarbaşı Mahallesi Bedreddin Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Özcan İpek'in tabutu, rahatsızlığı nedeniyle ölen Zafife Sürücü adlı kadının tabutuyla yan yana konuldu. Cenaze törenine İpek'in ve Sürücü'nün yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. İlk olarak Özcan İpek'in cenaze namazı ardından da Zafife Sürücü'nün cenaze namazı kılındı.
Özcan İpek, kılınan cenaze namazından sonra Nuray Yıldız'ın götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
KA,HT,SK(EK/SS)