Küçük Enes'in Katili Yengesi Çıktı

Küçük Enes'in Katili Yengesi Çıktı

Iğdır'da 6 gün onca kaybolan 6 yaşındaki Enes Tosun'un katil zanlısı amcasının hanımı çıktı.

Iğdır'da 6 gün onca kaybolan 6 yaşındaki Enes Tosun'un katil zanlısı amcasının hanımı çıktı.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü kaybolan Enes Tosun(6), boynunda 4 tane yazma ile boğulmuş şeklide bir torbanın içinde bulundu. Ankara'dan gelen 4 kişi ve kadavra arma köpeklerinden oluşan özel ekipler tarafından amcası M. Tosun'un ahırının kapı girişinde patates tarlası içine gömülmüş bir torbanın içinde elleri-kolları bağlanmış şekilde bulundu.

Olayla ilgili cinayet şüphelisi olarak aran minik Enes'in amcasının hanımı G.Tosun(25) İncesu köyü mevkiinde jandarma tarafından gözaltına alındı. İlk ifadesinde suçunu itiraf eden G.Tosun, "Ben çocuğu iteledim düştü, kafasını duvara çarptı, ondan sonra başka bir şey yapmadım" dediği öğrenildi.

Köy Muhtarı Tuncer Yaman, çocuğun bulunması için çalışmadan bulunun bütün yetkililere teşekkür edip, "Çocuğun cenazesi özel ekipler tarafından amcası M.Tosun'un ahırının kapı girişinde patates tarlasının içine gömülmüş bir torbanın içinde elleri-kolları bağlanmış şekilde bulundu. Çocuğun katil zanlısı olarak yengesi tespit edildi. Yengesi kendisinin bir şey yapmadığını, sadece ittiğini, kafasını duvara çarptığını söylüyor ilk ifadesinde; fakat çocuğun cesedinde gördüğümüz elleri kolları bağlanmış boynunda 4 yazma ile boğulmuş şekildeydi." dedi.

Kaynak: CİHAN Haber Ajansı