Küçük Irmak'a tecavüz edip öldürmüş !

Küçük Irmak'a tecavüz edip öldürmüş !

Manisa'da bir televizyon programındaki cinayet itirafından sonra 4 yaşındaki Irmak'ın cesedini bulmak için arama çalışmaları sürüyor.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki evlerinin önünde oynarken geçen hafta cuma günü ortadan kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi henüz bulunamadı. Konuyla ilgili dün İstanbul'daki bir televizyon programına katılan ailenin komşusunun Kupal'ı öldürüp, Sarıkız Çayı'nın yakınındaki bağlık alana gömdüğünü söylemesi üzerine bölgede başlatılan çalışmalar devam ediyor. Zanlının polise verdiği ifadesinde, çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü itirafında bulunduğu belirtildi.

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan çiftin evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, geçen 14 Ekim'de, saat 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Ailesi gidebileceği yerlere bakmasına rağmen minik Irmak'a ulaşamayınca durumu, polise bildirdi.

Polis, ailesinin iki kızından biri olan küçük Irmak'ın bulunması için jandarma ve Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Menderes Mahallesi çevresindeki park ve okul bahçeleri, Sarıkız Deresi, Alaşehir Höyüğü, Kenan Evren Parkı ve Alaşehir Mezarlığı ile inşaatlar arandı. Ancak, çocuktan ses çıkmadı. Bunun üzerine arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.

Küçük Irmak yeniden aranıyor

AİLEYİ ÜZÜNTÜYE BOĞAN İTİRAF

Ailenin endişeli bekleyişi, dün gelen bir itirafla üzüntüye dönüştü. Özel bir televizyon kanalındaki Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" adlı programda kayıp küçük Irmak'ın bulunması için yapılan programda baba, mahallerinde oturan ve hurdacılık yapan H.A.'ya dikkat çekmişti. Bunun üzerine H.A., dünkü programa davet edildi. Programda çelişki açıklamalar yapan H.A., programın sonunda Müge Anlı ile özel olarak görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine programın kapanışına Anlı, katılamadı. Alaşehir'de hurdacılık yapan H.A.'nın görüşmede, iddiaya göre, Anlı'ya küçük Irmak'ı kendisinin öldürüp, cesedini Ilıca Mahallesi'ndeki Sarıkız Çayı kenarına attığını itiraf etti.

fft16_mf7840834.jpeg

Bunun üzerine program yetkilileri durumu polise bildirdi. Stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen H.A.'yı gözaltına aldı. Sarıkız Çayı çevresinde polis ekipleri çalışma başlattı. Bu sabah zanlı H.A., çocuğun cesedini attığı yeri göstermek için Ilıca Mahallesi Sarıkız Çayı'ne getirildi. Ancak minik Irmak'ın cesedini gömdüğü yeri tam olarak hatırlayamadığını ifade ettiği öğrenildi.

Bu sabah arama köpekleri, polis ekipleri, belediye işçileri, kepçe ve kürelerle bölgedeki çayın yakınında yer alan bağlar içinde kazı ve arama çalışmalarına yeniden başladı. Henüz minik Irmak'ın cansız bedenine ulaşılamadı.

Küçük Irmak yeniden aranıyor

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ !

H.A'nın polise verdiği ifadesinde, çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğü, cesedi çuvala koyarak hurdacılık yaptığı el arabasının alt kısmına sakladığı ve yaklaşık 800 metre uzaklıktaki çöp konteynerine attığını söylediği belirtildi.

Zanlının ifadesinde, sabah çöplerin alınmadığını görerek cesedi, Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisinde bir bağa götürüp gömdüğünü de kaydettiği bildirildi.

SAPIK KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Emniyete götürülen H.A., sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan zanlı H.A.'nın evinde yapılan aramalarda; küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi.

DHA