Küçük kız sabahın köründe otobüse bindi

Küçük kız sabahın köründe otobüse bindi
Güncelleme:

ABD'de 4 yaşındaki küçük kız çocuğu, sevdiği içeceği almak için sabahın 3'ünde otobüse bindi.

ABD'nin Philadelphia kentinde 4 yaşındaki bir kız çocuğunun gece yarısı içecek almak için evinden çıkıp halk otobüsüne binmesi herkesi şaşkına çevirdi.

PİJAMALARIYLA SOKAĞA ÇIKTI

New York Daily News'in haberine göre Annabelle isimli kız çocuğu gece yarısı 3'te pijamalarıyla evinden çıktı, bir halk otobüsüne bindi, diğer yolcuların şaşkın bakışları altında bir yolcu koltuğuna oturdu.

SUSAYINCA MEŞRUBAT ALMAYA GİTTİ

Otobüsün şoförü garip bir durumun olduğunu fark edince yetkililere haber verdi ve küçük kız, çok geçmeden ailesine teslim edildi. Küçük kızın gece yarısı susayınca meşrubat almak için evden ayrıldığı bildirildi.

"NE YAPTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYORDU"

Otobüsün şoförü gazeteye "sabahın 3'ünde bu bir şaka olmalı diye düşündüm. Küçücük bir kız çocuğu. Gerçekten şoka uğradım" diye konuştu. Şoför küçük kızın ne yaptığını çok iyi bildiğini de ekledi.

BABASI KAPI KİLİTLERİNİ DEĞİŞTİRME KARARI ALDI

Güvenlik kameralarının çektiği görüntülerde de küçük kız otobüs durağından otobüse biniyor ve bir yolcu koltuğuna oturuyor. Şoföre teşekkür eden Anabelle'nin babası Timothy Ridgeway, bu olaydan sonra kapılarının kilitlerini değiştirmeye karar verdiklerini söyledi.