Küçük Tarık’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Küçük Tarık’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu

Zeytinburnu’nda servis minibüsünün ezdiği 11 yaşındaki Tarık Üngür, ailesi ve kardeşlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Kaza dün Çırpıcı Mahallesi'ndeki Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana gelmişti....

Zeytinburnu’nda servis minibüsünün ezdiği 11 yaşındaki Tarık Üngür, ailesi ve kardeşlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza dün Çırpıcı Mahallesi'ndeki Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana gelmişti. Öğrencileri taşıyan servis aracının sürücüsü, site içerisinde öğrencileri bıraktıktan sonra manevra yapmış, 11 yaşındaki Tarık Üngür'ü fark etmeyerek ezmişti.

Küçük Tarık'ın cenaze namazı bugün Eyüp Sultan Camii’nde Cuma namazına müteakiben kılındı. Üngür'ün yakınlarının gözyaşları cenaze boyunca dinmedi. Baba Abdullah ve Anne Zahide Üngür'ü yakınları güçlükle ayakta tuttu. Tabuta sarılan Üngür’ün ailesi, güçlükle sakinleştirildi. Cenazeye Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da katıldığı görüldü. Tarık Üngür'ün ailenin tek oğlu olduğu belirtildi. Cenaze Eyüp Sultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CİHAN