Küçük Yaren'e çifte sürpriz

Küçük Yaren'e çifte sürpriz

Şehit haberlerinin ardından ülke gündeminde sevindirici bir haber geldi. Bacakları olmayan Küçük Yaren'e akülü sandalye geldi.

Siyaset gündeminin iyice ısındığı ve şehit haberlerinin art arda geldiği Türkiye’de sevindirici bir haber Ordu’dan geldi. Doğuştan sağ kolu ve bacakları olmayan küçük Yaren’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından birer akülü sandalye gönderildi.

30625694.jpg

Ordu’nun Gölköy ilçesinde yaşayan ve doğuştan sağ kolu ve bacakları olmayan küçük Yaren’e iki tane akülü tekerlekli sandalye gönderildi. Sosyal medyada Yaren’in yardım çığlığının duyuulmasının ardından Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz Yaren’e bir akülü tekerlekli sandalye gönderdi. İkinci tekerlekli sandalye ise Yaren’in babası Nihat Ömerustaoğlu’nun verdiği bilgiye göre CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi.

30625695.jpg

AKŞAM ONUNLA UYUMAK İSTEDİ

Hürriyet'ten Can Umay'ın haberine göre daha önce kaymakamlıktan kızlarının eğitimi için eve zorla bir bilgisayar getirtebildiklerini belirten baba Nihat Ömerustaoğlu, “Yaren kendisine gönderilen akülü tekerlekli sandalyeden çok memnun. O kadar sevdi ki akşam onunla uyumak istedi” diye konuştu.

30625696.jpg

'KILIÇDAROĞLU İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜLER'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da telefonla eşi ve kızı Yaren’le konuştuğunu belirten Ömerustaoğlu, “Hakkımızda çıkan haberin böyle bir etki yapacağını tahmin etmiyordum. Yardım yapanlardan Allah razı olsun. Çok akıllı bir çocuk Yaren, arabayı çok rahat kullanıyor. Bir şeyi bir kez görsün hemen kavrıyor” diye konuştu.  Baba Nihat Ömerustaoğlu tekerlekli sandalyelerden birini ise ihtiyaç sahibine ulaştıracaklarını söyledi.

30625684.jpg