Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü 2013ü Değerlendirdi

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü 2013ü Değerlendirdi

Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu başkanlığında Kula belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda İlçe milli eğitim müdürü Raşit Çarpan Esnaf sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi başkanı Ali Yiğen Mahalle muhtarları siyasi parti temsilcileri ve

- Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu başkanlığında Kula belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda İlçe milli eğitim müdürü Raşit Çarpan Esnaf sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi başkanı Ali Yiğen Mahalle muhtarları siyasi parti temsilcileri ve davetlilerin personelinin katılımı ile yapıldı.

Toplantıda 2014 yılında uygulamaya konulan çalışma planına istinaden değerlendirmeler yapılarak, meydana gelen trafik ve asayiş olaylarının analizi yapıldı. Yapılan analizlerde, asayiş olaylarda 2013 yılında bir önceki yıla göre azalma olduğu tespiti yapılarak, bu nedenle asayiş olayları ile ilgili alınan tedbirlerin devam edeceği aktarıldı. Trafik olaylarının yapılan değerlendirilmesinde ise; meydana gelen kazalara motosiklet ve bisiklet türü araçların karışma oranının yüksek olduğunun tespit edildiği, bu kapsamda haziran ayı içerisinde ehliyetsiz, plakasız ve kasksız motosiklet sürücüleri üzerinde yapılacak kontrol sayısının arttırılması kararı alındı.

Konuyla ilgili konuşan İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu, bu toplantıların yıl içerisinde periyodik olarak yapılacağını, meydana gelen olayların değerlendirileceğini, vatandaşın daha güvenli ve huzurlu bir Kula'da yaşamaları için alınan tedbirlerin uygulanmasına devam edileceğini söyledi.