Külotla denize girmek isteyince ortalık karıştı !

Külotla denize girmek isteyince ortalık karıştı !

Zonguldak’ın gözde plajlarından Kapuz’da külotla denize girmek isteyen M.K. ve H.K., kardeşler ile plaj görevlileri arasında kavga çıktı.

Kavgayı ayırmak isteyen plajdaki gençlerden Enver Gümüş, bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde kentin tek mavi bayraklı plajı Kapuz’da meydana geldi. İddiaya göre, alkollü plaja gelen M.K. ve H.K., kilotla denize girmek istedi. Plaj sorumlusu Abdullah Bakır, iki kardeşin kilotla denize girmesine engel oldu. Uyarıları dikkate almayan kardeşler ile Bakır arasında sözlü tartışma yaşandı.

Tartışmanın uzaması üzerine plaj görevlileri ile kardeşler arasında kavga çıktı. Kavgaya, iki kardeşlerin arkadaşları da karışınca tekme ve yumruklar ile görevliye saldırdılar. İddiaya göre; öfkelenen kardeşlerden M.K., park halindeki araçtan aldığı bıçakla tekrar geri döndü.

Bu esnada kavgayı ayırmak isteyen Enver Gümüş, aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Gümüş, ilk müdahalesin ardından ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gümüş’ün durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, kavgaya karışanları ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Polis, olayda bıçağı kullandığı ileri sürülen M.K.’yi gözaltına aldı. Kavga anı, plajdaki güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.