Kuma olmak için kariyerinden vazgeçti !

Kuma olmak için kariyerinden vazgeçti !
Güncelleme:

Malezya kökenli kadın üçüncü eş olabilmek için Cambridge doktorasından vazgeçti.

İngiltere’de çok eşli erkelerle ilgili yeni yayınlanan bir belgeselde 35 yaşındakiMalezya kökenli Nabilah Philipsadındaki kadının, iki karısı olan işadamı Hasan Philips için Cambridge Üniversitesindeki mühendislik doktorasından vazgeçtiği ortaya çıktı.

“Men With Many Wives” (Çok eşli erkekler) adlı belgeselde İngiltere’nin Cambridge Üniversitesi’nde mühendislik doktorası yapan Nabilah Philips (35), iki kadınla evli olan Hasan Philips’in (32) ikinci eşi oldu. Hasan Philips’in Sakinah (33) ve Anub (41) adında iki karısı daha bulunuyor. İngiltere’de resmi olarak bu tür evlilikler yasa dışı sayılsa da, erkekler şeriat kanunlarına göre 4’e kadar kadınla evlenebiliyor. Biritanya’da en az 20.000 kişinin hayatını bu şekilde sürdürdüğü biliniyor.

Başından daha önce bir evlilik geçmiş olan Malezya kökenli Nabilah, iki karısı olan eşini çöpçatanlık sitesinden bulmuş. Zaten daha önce başından bir evlilik geçtiği için de kendi tabiriyle “koca olmayı bilen” bir kişiyle evlenmeyi tercih etmiş. “Bizler bu tür bir ilişkiye zorlanan aptal insanlar değiliz. Gerçekten çok eşli bir evliliğin içinde olmaktan memnunum” diye konuşan Nabilah, eşiyle evlenebilmek için Cambridge Üniversitesi'ndeki mühendislik doktorasını bırakmış. Nabilah’ın, hayır işleriyle uğraşan iş adamı kocası Hasan’dan şu anda iki tane de çocuğu bulunuyor.