Kumluca Gölcük’e yeni içme suyu hattı

Kumluca Gölcük’e yeni içme suyu hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’da susuz mahalle bırakmıyor. ASAT ekipleri, Kumluca Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiine yeni içme suyu hattı yapımını tamamladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilçe ziyaretlerinde vatandaşlara verdiği sözler bir bir yerine getiriliyor. Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı genişleyen Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle ilçelerde yol ve su sorunlarına titizlikle eğilmesi ve çözmesi halkı mutlu ediyor.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve ASAT Kumluca Şube Müdürü Hüseyin Ulusoy hizmetleri yerinde inceleyerek mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

2 BİN METRE İÇME SUYU HATTI

Kumluca’da susuz mahalle bırakmamak için çalışan ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başladı. Ekipler 10 gün gibi kısa süre içinde 2 bin metre içme suyu şebeke hattını tamamladı. Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiinde ki yaşayan vatandaşlar, daha sağlıklı içme suyuna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Türel’e teşekkür etti.