- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Kur'an kursları açılıyor

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Şevki Aydın, başkanlık olarak dini değerleri ezberletmeyi değil, kavratmayı önemsediklerini belirterek, ''Halkımızdan rica ediyoruz. Neleri, ne zaman, nasıl öğretileceği konusunu hocalarımıza bıraksınlar. Kendileri hocalarımıza yön vermeye kalkışmasınlar'' dedi.
Aydın, 21 Haziran Pazartesi günü başlayacak yaz Kur'an kurslarında, çocukların dine, dini değerlere ve Kur'ana ilgi duymalarını, bu değerleri kendi aralarında konuşarak, anlamlandırmalarını sağlamaya dönük bir eğitim öngördüklerini söyledi.
Bu yeni eğitim anlayışının yerleşmesinde imamlara ve Kur'an kursu öğreticilerine büyük görev düştüğünü belirterek, ''Görevlilerimizin çocuklarla iyi bir diyalog kurmaları, kendilerini sevdirmeli, kendilerinin şahsında da temsil ettikleri dini sevdirmeleri önem arz ediyor'' değerlendirmesinde bulundu.
Bu anlamda Kur'an kursu ve din görevlilerinin eğitimine de büyük önem verdiklerini belirten Aydın, hizmet içi eğitimler, kitap ve metaryallerle görevlileri desteklediklerini anlattı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Bu sözcükler takibe alınıyor !
- "Survivor’a katıldığım için çok pişmanım"
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- Bu karar Türkiye’de bir ilk !
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi










































