Kurtay’a Veda Yemeği

Kurtay’a Veda Yemeği

Antalya’ya ataması yapılan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay için veda yemeği verildi.Antalya Dernekler İl Müdürlüğü’ne atanan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler M...

Antalya’ya ataması yapılan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay için veda yemeği verildi.

Antalya Dernekler İl Müdürlüğü’ne atanan Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay için veda yemeği verildi. Mardin Polisevi’nde verilen veda yemeğine Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, basın mensupları ve valilik çalışanları katıldı. Yemekte konuşan Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Hüseyin Kurtay ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını, yeni görev yeri olan Antalya’da Kurtay’ın, aynı hizmeti ve aynı başarıyı elde edebileceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Hüseyin Kurtay ise basın mensuplarının gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Ben Antalya’ya gidiyorum ama her zaman gönlüm Mardin’de olacaktır. 20 yılı aşkın bir zamanda gazeteci arkadaşlarımızla çalıştık. Ben buradan ayrılmadım sadece kısa bir reklam arası verdim. Antalya’da Mardin turizmi için elçilik görevi üstleneceğim" dedi.

Kurtay, daha sonra gazeteciler ve valilik çalışanlarıyla vedalaştı.