Kurtlar Vadisi'nde kardeş kavgası patladı !

Kurtlar Vadisi'nde kardeş kavgası patladı !

Kurtlar Vadisi'nin yaratıcısı Raci Şaşmaz ile başrol oyuncusu Necati Şaşmaz arasında tam bir kardeş kavgası yaşandığı iddia edildi.

"Necati Şaşmaz-Raci Şaşmaz kardeşler neden ayrıldı?" sorusuna yanıt veren Semercioğlu, Şaşmaz kardeşlerin yaşadığı yol ayrımının perde arkasını anlattı.

"Bir süre önce abi-kardeş başta olmak üzere, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysal’ın da dahil olduğu kavgalar yaşanmış Kurtlar Vadisi’nde..." diye Hürriyet yazarı Pana Film'in Necati Şaşmaz'a kaldığını, Raci Şaşmaz'ın ise 500 milyon dolarlık bir inşaat projesi için kolları sıvadığını yazdı.

İşte Semercioğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

ŞAŞMAZ KARDEŞLER BİRBİRİNE Mİ DÜŞTÜ?

(...) Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’nde yalnız kaldı... Bir süre önce abi-kardeş başta olmak üzere, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysal’ın da dahil olduğu kavgalar yaşanmış Kurtlar Vadisi’nde... Tam bir kardeş kavgası!

500 MİLYON DOLARLIK PROJEYLE İNŞAATA GİRİYOR

Zaten son 3 yıldır çok fazla ilgilenmiyormuş Raci Şaşmaz, Kurtlar Vadisi’yle... Bir süre önce de Pana Film’i Pana Holding’ten ayırararak “Yalnız Kurt” olarak yola devam kararı almış... Peki ne yapacak Raci Şaşmaz? 500 milyon dolarlık bir projeyle inşaat sektörüne giriyor. Önümüzdeki dönemde de turizm ve medya alanında yatırımlar yapmayı planlıyor.

POLAT ALEMDAR PANA FİLM'İN TEK PATRONU OLDU

(...) Kurtlar Vadisi’nde tek başına kalan Necati Şaşmaz ise Pana Film’in tek söz sahibi oldu... Kurtlar Vadisi son 10 yıldaki en büyük parçalanma böylenme yaşandı...