Kurumsal kimliğiniz müşteri kaybına neden olabilir !

Kurumsal kimliğiniz müşteri kaybına neden olabilir !
Güncelleme:

Kurumsal kimlik, bir firmanın ortak görünümünü tanımlamaktadır. Bu yüzden de büyük önem taşır...

Her kurumun ya da kuruluşun farkında olsa da, olmasa da bir kimliği vardır. Kurumsal kimliğin ne olduğunu anlayabilmemiz için de, üç temel noktaya bakmamız gerekmektedir. Söz konusu kurum kimdir, ne yapar, nasıl yapar? Bu sorulara vereceğimiz yanıtlar, bize, söz konusu kurumun kimliğini açıklar.         

Kurum kimliği kavramı bireysel kimlikten farklı olarak, ancak kolektif kimliğe benzer bir biçimde bir kuruluşun, işletmenin, organizasyonun kimliğini ifade eder. Bu kimlik, kuruluşta çalışanların davranışları, kuruluşun iletişim biçimleri, felsefesi ve görsel unsurlarından oluşur. Kimliğin oluşması için de; kuruluşların net davranışlar geliştirmesi, üyelerini duygusal olarak kendisine bağlaması, bunun için de değer ve normlara sahip olması gerekmektedir.     

Bir işletmenin kimliğe ihtiyaç duymasının temel nedeni, kurum içerisinde çalışanların, kuruluş ile bütünleşmelerini sağlamak, kurum dışında ise, diğer kuruluşlardan, rakiplerden ayırt edilmektir. Kurum kimliği denildiğinde bir çok insanın aklına gelen ilk olgu, kuruluşun logosu, kullandığı renkler ve amblemi gibi görsel unsurlar olmaktadır. Bu unsurların, kimliğin açıklanmasında çok büyük önemi vardır.

Madagaskar’dan Hindistan’a!

Kurumsal kimlik oluşumunun en önemli başlıkları arasında, fotoğraf çekimi ve tanıtım filmi çalışmaları geliyor. Kurumlar gün geçtikçe bu konuda dinamik, seçici ve dikkat çekici çalışmalara ihtiyaç duyuyorlar.

Bu fikirden yola çıkan İnce Fikirler, 2014 yılında Özer Özyön tarafından kuruldu. Özer Özyön 14 yıllık tecrübesiyle sektörün önde gelen kurumlarıyla çalışmalarını yürütüyor.

Yurtiçi ve yurtdışına uzanan profesyonel bir çekim ekibiyle siz de bir maceraya atılmak istemez misiniz?! Buna karar verdiğiniz anda İnce Fikirler ekibi yanınızda. Üstelik en uygun fiyatlarla.

İnce Fikirler’ in kurucusu Özer Özyön : “ Başarımızı müşterilerimizin bizlere duyduğu güven ve disiplinli çalışmalarımıza borçluyuz. İşimizi en iyi şekliyle, zamanında teslim etmek çok önemli. Bu konuda her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”

İnce Fikirler Prodüksiyon ve Fotoğrafçılık, profesyonel fotoğraf çekimi, katalog çekimi, ürün çekimi, tanıtım ve reklam filmleri, belgesel çekimleri, masaüstü filmleri, viral filmler, portre fotoğraf çekimleri, yapım, prodüksiyon ve yönetmenlik konularında hizmet veriyor.

Yurtiçi ve yurtdışında önemli kanalların belgesel çekimlerini de gerçekleştiren İnce fikirler, yeni dönem projeleriyle de sektörde ilklere imza atmaya da devam ediyor. www.incefikirler.tv sayfasından referanslarını da göreceğiniz firma, işinde profesyonel dinamik bir ekipten oluşuyor.