Kuştepede narkotik operasyonu

Kuştepede narkotik operasyonu

İstanbul polisi Şişli Kuştepe’de Özel Harekat polisleri katılımıyla helikopter destekli uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında bonzai maddesinin de bulunduğu uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olaya ilişkin çok...

İstanbul polisi Şişli Kuştepe’de Özel Harekat polisleri katılımıyla helikopter destekli uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda aralarında bonzai maddesinin de bulunduğu uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olaya ilişkin çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’ne bağlı emniyet ekipleri sabaha karşı Kuştepe’de Özel Harekat, Çevik Kuvvet polisleri ve Yunus polisleri eşliğinde operasyon yaptı. Polisler önceden belirlenen adreslerde kapılar açılmayınca koçbaşlarıyla içeri girdi. Evlerde ve binalarda arama yapan ekipler arasında bonzai maddesinin de bulunduğu çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyon kapsamında gözaltılar gerçekleşirken mahalle sakinleri basın mensuplarına tepki gösterdi.

CİHAN