Kütahyada Ölen Polis Balıkesirde Toprağa Verildi

Kütahyada Ölen Polis Balıkesirde Toprağa Verildi

Kütahya'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti öncesi göreve giderken kalp krizi geçirerek vefat eden polis memuru İbrahim Ata (41), memleketi Balıkesir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

- Kütahya'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti öncesi göreve giderken kalp krizi geçirerek vefat eden polis memuru İbrahim Ata (41), memleketi Balıkesir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

İbrahim Ata için Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Çoban, Kütahya Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Avcı, polisin ailesi ile mesai arkadaşları ve emniyet teşkilatından çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı. Evin önündeki cenaze töreninde merhum polisin ailesi ve yakınları gözyaşına boğuldu. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru İbrahim Ata'nın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti öncesi göreve giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Polis memuru İbrahim Ata'nın Kütahya'dan baba ocağı Balıkesir'e getirilen bayrağa sarılı cenazesi için ilk olarak anne ve babasının evinin önünde tören düzenlendi. Pamukçu Çarşı Cami'de kılınan öğle namazının ardından evin önündeki helallik töreninden sonra İbrahim Ata, kabristan önündeki meydanda kılınan cenaze namazının ardından mahalle kabristanında defnedildi. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Vali Ahmet Turhan öperek bayrağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve İl Emniyet Müdürü Feridun Boz da polisin fotoğrafını acılı babaya verdikten sonra taziye dileğinde bulunup sarılarak teselli ettiler. Defin işleminin ardından taziyeleri kabul eden acılı baba Halil İbrahim Ata, Vali Turhan, Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, Altıeylül Kaymakamı ve Altıeylül Belediye Başkanı Kafaoğlu'na, İl Emniyet Müdürü Boz ile Kütahya'dan gelen oğlunun amirleri ve mesai arkadaşları ile tüm emniyet teşkilatına devlet yetkililerine teşekkür etti.