Kuzeniyle Koyun Otlatmaya Çıktığı Arazide, Tüfekle Vurulmuş Cesedi Bulundu

Kuzeniyle Koyun Otlatmaya Çıktığı Arazide, Tüfekle Vurulmuş Cesedi Bulundu

KIRIKKALE'nin Balışeyh İlçesi'ne bağlı Dikmen Köyü'nde 27 Temmuz 2014 tarihinde arazide koyun otlatırken kaybolan 2 amca çocuğundan 14 yaşındaki Furkan Doğan'ın av tüfeğiyle vurulmuş cesedi bulundu. İzine rastlanmayan 20 yaşındaki Murat...

KIRIKKALE'nin Balışeyh İlçesi'ne bağlı Dikmen Köyü'nde 27 Temmuz 2014 tarihinde arazide koyun otlatırken kaybolan 2 amca çocuğundan 14 yaşındaki Furkan Doğan'ın av tüfeğiyle vurulmuş cesedi bulundu. İzine rastlanmayan 20 yaşındaki Murat Doğan'ı arama çalışmalarının ise sürdüğü belirtildi.

Balışeyh'in Dikmen Köyü'nde amca çocukları Furkan Doğan ile Murat Doğan, Ramazan Bayramı'ndan bir gün önce 27 Temmuz Pazar günü koyun otlatmak için araziye çıktıktan sonra akşam geri dönmedi. Haber verilmesi üzerine jandarmanın yaptığı aramada, bayramın birinci günü Furkan Doğan'ın av tüfeği ile vurulmuş cesedi arazide bulundu. Birlikte olduğu Murat Doğan'ın ise izine rastlanmadı.

Furkan Doğan'ın cenazesi köyde defnedilirken, baba Cengiz Doğan oğlunun katillerinin bulunmasını istedi. Jandarmanın, kayıp Murat Doğan'ı arama çalışmaları ve olayla ilgili soruşturması sürüyor.