Kuzka, Yörex Fuarına Katıldı

Kuzka, Yörex Fuarına Katıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Kastamonu, Çankırı ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odalarının katılmasını sağladı.

- Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Kastamonu, Çankırı ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odalarının katılmasını sağladı.

Yöresel Ürünler Fuarı’na Kastamonu, Çankırı ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odalarının katılmasını sağlayan KUZKA, aynı zamanda yöresel ürünlerin de tanıtılmasını sağladı.

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illeriyle birlikte fuarda tanıtım çalışması yapılmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren KUZKA Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan ise, “Bu fuara Kastamonu, Çankırı ve Sinop olarak Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansımızın desteği ile katıldık. Bütün iller ürünlerine marka değeri kazandırmak için tanıtım çalışmaları yapıyor. Buradan çıkarılacak en önemli sonuç bu fuarları iyi değerlendirmek ve etkili tanıtım çalışmaları yapmaktır. Ülkemizde coğrafi işaretli ürün sayısı 179 olmasına karşın Kastamonu’da sadece Taşköprü Sarımsağı coğrafi işaretli ürün olarak tescillenmiştir. Dolayısıyla bu sayının arttırılması amacıyla markalaşma çalışmalarına mutlaka ağırlık vermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

KUZKA Genel Sekreter Vekili Av. Hilmi Ergür de, KUZKA çatısı altında üç ilin birleşmesinin önemine dikkat çekti. Ergür, “YÖREX fuarına Bölge Ticaret ve Sanayi Odalarımız, Ticaret Borsalarımız işbirliği ile katılımımız oldukça faydalı oldu. İyi bir sinerji yarattığımıza, yerel ürünlerin markalaşması için bu tanıtım çalışmalarının önemli katkı sağlandığına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

(Vİ-

KUZKA, YÖREX FUARINA KATILDI

KUZKA, YÖREX FUARINA KATILDI

KUZKA, YÖREX FUARINA KATILDI