• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.332
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 650,62
  • Ankara : -12 °C
  • İstanbul : 3 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 5 °C
  • Antalya : 4 °C
  • Diyarbakır : -3 °C
Kuzey Irak'a hava harekatı
Üçüncü havaalanının yeri belirlendi
El Kaide: Türkiye'ye güvenmeyin
Türk olsaydım delirirdim

Libya

ANKARA Libya'nın öldürülen devrik lideri Muammer Kaddafi'nin halefi olarak görülen oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin en geç iki ay içinde Trablus'taki bir cezaevine nakledileceği bildirildi.
Mısır’ın başkenti Kahire’de bir araya gelen Arap Birliği dışişleri bakanları Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne Suriye’ye ortak bir uluslararası güç göndermesi çağrısında bulundu.
Suriyeli yetkililer, "karşılıklılık ilkesi" uyarınca Şam büyükelçiliklerini kapatmaları talebinde bulundu.
RİYAD Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 2 günlük resmi ziyaret için bulunduğu Suudi Arabistan'da, Petrol ve Minareller Bakanı Ali İbrahim El Naimi ve Bakan Yardımcısı Prens Abdulaziz Bin Selman ile bir araya geldi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bugün Suudi Arabistan Petrol ve Madeni Kaynaklar Bakanı Ali İbrahim El-Naimi ile görüştü.
Binlerce Uluslararası Af Örgütü destekçisi, aktivist, diaspora üyesi, sendikacı ve öğrenci, bugün Arap Baharı eylemcileri için Londra'nın Trafalgar Meydanı'nda düzenlenen gösteriye katıldı.
Füze kalkanının Türkiye’ye konuşlandırılmasını Ankara istemiş !
DUBAİ Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Saadi Kaddafi (38), halkın büyük çoğunluğunun mevcut durumdan memnun olmadığını iddia ederek, Libya'ya geri dönme taahhüdünde bulundu.
Güney Afrika İzmir Fahri Başkonsolosu Tamer Taşkın, son yıllarda ağırlaşan küresel rekabet şartlarında Afrika'nın yatırımcılar için yeni cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.
Dünyanın en pahalı ürünü haline gelen enerjide önemli bir alternatif olan güneşin ısıtmada kullanımıyla Türkiye'de yılda 96 milyon dolarlık tasarruf sağlandığı bildirildi.
Dünyanın en pahalı ürünü haline gelen enerjide önemli bir alternatif olan güneşin ısıtmada kullanımıyla Türkiye’de yılda 96 milyon dolarlık tasarruf sağlandığı bildirildi.
WASHINGTON Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Soğuk Savaş yapılarının Ortadoğu bölgesinden silinmesi" gerektiğini belirterek, "Biz geçen yıl Esad'ın Suriye'nin Gorbaçov'u olmasını istedik ama o Suriye'nin Miloşeviç'i olmayı tercih etti" dedi.
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim