Liderler nerede oy kullanacak ?

Liderler nerede oy kullanacak ?

7 Haziran'a son 4 gün kaldı. Peki parti liderleri oylarını nerede kullanacak ?

7 Haziran seçimlerine geri sayım başladı. Kampanyalarının son 4 gününe giren parti liderleri artık son mitinglerini yaparak propagandalarını yapıyor. Peki hangi lider nerede oy kullanacak? İşte cevabı...

DAVUTOĞLU ANKARA’DA: AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran günü memleketi Konya’da olacak. Davutoğlu akşam saatlerinde Ankara’ya geçecek ve seçim sonuçlarını AK Parti Genel Merkezi’nde takip edecek.

KILIÇDAROĞLU DA ANKARA'DA: İzmir’den milletvekili adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu Ankara’da kullanacak. Habertürk'ün haberinde yer alan iddiaya göre, Kılıçdaroğlu'nun oyunu İzmir’de kullanıp Ankara’ya geçebileceği ifade ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını Ankara’da Genel Merkez’den izleyecek.

BAHÇELİ DE ANKARA'DA: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinde Ankara’da oy kullanacak. Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra Ankara Balgat’taki MHP Genel Merkezi’ne geçecek ve seçim sonuçlarını buradan izleyecek.

DEMİRTAŞ İSTANBUL’DA OLACAK: HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’da kullanacak. İstanbul 1. Bölge birinci sıra adayı olan Demirtaş oyunu kullandıktan sonra Kadıköy’de seçim sonuçlarını takip edecek.