Liderlerin programı iptal !

Liderlerin programı iptal !

Ankara'da yaşanan patlama sonrası liderler programlarını iptal etti.

Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle liderler, programlarını iptal ederek seçim çalışmalarına ara verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan programlarını iptal ederken, Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 gün süreyle programlarını iptal etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ da programlarını iptal ederek Ankara'ya dönme kararı aldı.

Başbakan Davutoğlu, Ankara'da meydana gelen patlama sebebiyle seçim çalışmalarını 3 gün boyunca iptal etti.  Bu çerçevede Kayseri, Şanlıurfa ve Trabzon gibi önemli mitinglerini de ertelemiş oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, programlarını iptal ederek Ankara'ya dönme kararı aldı.

ANKARA'DA ACİL TOPLANTI

Ankara'da en az 20 kişinin hayatını kaybettiği patlamalar nedeniyle Başbakanlık Resmi Konut'ta kriz toplantısı yapılıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplantının ardından ilgili bakanlardan bilgi aldı. Davutoğlu'nun başkanlığında saat 12.00'de kriz toplantısı yapılıyor. Toplantıya katılan isimler arasında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın olması dikkat çekici. Toplantıya; Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Selami Altınok, MİT Müsteşarı Fidan, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar katılıyor.