Liseli Dilara, 9'uncu kattan ölüme atladı

Liseli Dilara, 9'uncu kattan ölüme atladı

17 yaşındaki Dilara kendini 9'uncu kattan boşluğa bıraktı..

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, girdiği bunalım sonucu 9'uncu kattaki odasının penceresinden kendini boşluğa bırakan 17 yaşındaki Dilara Kumaç, tedaviye alındığı hastanede öldü.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Mansuroğlu Mahallesi 252 Sokakta meydana geldi. Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Dilara Kumaç, dün akşam annesi, babası ve bir yakını ile salonda oturup sohbet etti. Bir süre sonra tuvalete gideceğini söyleyen Kumaç, yakınlarının yanından ayrıldı. Binanın 9'uncu katında ailesi ile yaşayan genç kız, iddiaya göre, kendisini odasının penceresinden boşluğa bıraktı. Bina önündeki çimenlik alana büyük bir gürültü ile düşen Dilara Kumaç'ı görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sesi duyan yakınları pencereden baktıklarında yaralı Kumaç'ı görünce şoke oldu.

a.20130202092543.jpg

Yakınları panik ile aşağı indi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Dilara Kumaç, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri Kumaç'ın intiharı ile ilgili evde delil arayıp, incelemede bulundu. Kumaç'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Dilara Kumaç'ın bir kişiye karşı karşılıksız (platonik) aşık olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.