Liseli kız 16 kişinin tecavüzüne uğramış !

Liseli kız 16 kişinin tecavüzüne uğramış !

Adana'da 16 yaşındaki lise öğrencisine 16 kişinin tecavüzünü rehber öğretmeni ortaya çıkardı.

 

Adana'da, iki yıl önce Facebook'ta tanıştığı kişinin tecavüz ettiği 16 yaşındaki lise öğrencisi kızın, bu kişinin çektiği görüntüleri internette yayınlayacaklarını söyleyerek tehdit eden 16 kişinin daha tecavüzüne uğradığı ortaya çıktı. Olayı rehber öğretmenine anlatan kız çocuğuna tecavüz ettiği ileri sürülen sekiz kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, lise öğrencisi Y.G. (16), 12 yaşındayken 2011 yılında sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan Can Ç. (22) isimli bir şahısla tanıştı. Ardından yüz yüze görüşmeye başladı. Birliktelikleri devam ederken 2014 yılında Can Ç., kız çocuğuna tecavüz etti. Bir süre sonra da Can Ç. kız çocuğundan ayrıldı.

TEHDİTLERDEN KORKUP 2 YIL BOYUNCA 16 KİŞİYLE BİRLİKTE OLDU

Ancak Y.G., Can Ç.'den ayrıldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook, Twtter ve telefonuna "Elimizde senin Can Ç. ile görüntülerin var, eğer bizimle birlikte olmazsan bunu sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayarız rezil olursun" diyerek tehdit mesajları almaya başladı. Bu tehditlerden korkan kız çocuğu, iki yıl boyunca 16 kişiyle zorla birlikte olmak zorunda kaldı. Ancak buna rağmen telefonları bir türlü susmak bilmezken sosyal medyadan da sürekli aynı görüntü nedeniyle tehdit mesajları gelmeye devam etti.

OKULDA REHBER ÖĞRETMENİ FARK ETTİ

Yaşadıkları nedeniyle bunalıma giren ve okulda içine kapanan kız çocuğunun bu durumunu rehber öğretmeni fark ederek yanına çağırdı. Rehber öğretmeni Y.G.'ye bir sıkıntısı olup olmadığını sordu, kız çocuğu önce anlatmak istemese de daha sonra ağlayarak yaşadıklarını bir bir öğretmenine anlattı. Bunun üzerine öğretmen, kız çocuğunun ailesini çağırıp kızlarının yaşadığı ve içine düştüğü durumu anlattı.

8'İ YAKALANDI

Aile hemen polise başvurdu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçip kız çocuğunun telefon, Twitter ve Facebook adreslerini inceleyerek tehdit edip tecavüz eden 16 kişiden 8'ini yakaladı. Polis, zanlıları emniyete getirerek sorguya aldı. Zanlılar tecavüz etmediklerini kız çocuğunun kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini, görüntüyü de kız çocuğunun kendisinin çektiğini söyledi.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN ŞAHIS ŞU ANDA ÜNİVERSİTEDE OKUYOR

Bu arada, Y.G'ye 14 yaşında tecavüz eden ve görüntüyü çektiği ileri sürülen şahsın üniversitede okuduğu yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Gözaltına alınan Orkun K. (22), Uğur S. (21), Kaan S. (21), Eyüp Ç. (19), Engin K. (24), Halil İbrahim G. (21), A.K.(17) ve E.C.D.(17) sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bu sırada bir zanlının gülmesi dikkat çekti.